CSI Twente Special 2017

Door op juli 3, 2017

Aan News Outside dit jaar wederom de eer om  de CSI Twente Special te mogen uitgeven. Het is alweer de 43e keer dat dit hippische evenement met internationale uitstraling wordt gehouden in de gemeente  Tubbergen.  News Outside bedankt via deze weg alle adverteerders die het wederom mogelijk maken een evenementkrant gratis huis aan huis te laten verspreiden in de gemeente Tubbergen. En dit jaar zelfs met 24 fullcolour pagina’s!

In deze evenementkrant leest u interviews met de winnaar van de Grote Prijs van Twente in 2016, de Duitser Philip Rüping, oudste bezoeker Johannes Mensink en parcoursbouwer Henk-Jan Drabbe.  Daarnaast vindt u het programma (springen en events) terug in de centrefold van deze CSI Twente Special.

Namens News Outside veel leesplezier gewenst, 

Brian Brokelman

De CSI Twente Special kunt u hier lezen!

Over