Headlines

Waardig seizoensslot DOS-WK

Door op mei 29, 2017

Korfbalvereniging DOS-WK sloot afgelopen zaterdag de competitie af met een 27-12 thuisoverwinning tegen Kesteren. Een lastige tegenstander die vorige week wist te winnen van Reehorst ’45, waardoor DOS-WK het kampioenschap in de schoot kreeg geworpen.

In de eerste helft ging het redelijk gelijk op, waarbij DOS-WK er niet in slaagde om alle kansen te verzilveren. Na de 8-5 ruststand lieten de Enschedeërs zien dat men de terechte kampioen was en kwam de doelpuntenmachine pas goed op gang. Dit resulteerde uiteindelijk in een 27-12 eindstand.

??????????????

Aanvoerder Michel Dijksma kreeg een publiekswissel in verband met zijn vertrek naar Drenthe. Na afloop werd het team van coach Patrick Hage gehuldigd en was het clubhuis het toneel van een lange feestavond.

Over