Gaat SVZW zich revancheren ten koste van Hulzense Boys?

Door op april 13, 2017

SVZW verloor zaterdag op beschamende wijze van Vroomshoopse Boys. Gaat het elftal zich zaterdag revancheren in Hulsen? Hulzense Boys speelt dit seizoen voor het eerst in de clubgeschiedenis in de eerste klasse. De club wist bij voorbaat al dat het een moeilijk seizoen zou worden op dit niveau. Aan de stand op de ranglijst is ook te zien dat het daadwerkelijk een hele toer zal worden om ook volgend seizoen nog op dit niveau te spelen. Rust rondom het team wil vaak wel helpen in dergelijke situaties. Helaas voor Hulsen was het in winterstop toch onrustig.

Trainer Jurgen Kok verliet de club per direct. Gelukkig wist de club wel snel een opvolger te vinden, n.l. Bert-Jan Heins. Hij blijft tot het einde van dit seizoen, en wordt dan opgevolgd door Bram Freie, de huidige trainer van Blauw Wit’66 uit Holten. Afgelopen zaterdag werd er een 1-2 overwinning behaald op De Esch in Oldenzaal. Alleen via de nacompetitie is het nog mogelijk om in de eerste klasse te blijven. Maar dan moet eerst de achterstand van 5 punten op DETO worden goed gemaakt. DETO heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Zelf punten halen en dan maar hopen dat DETO punten laat liggen. Zaterdag zal de thuisclub ongetwijfeld proberen om te stunten tegen SVZW. De Boys hebben gezien hoe SVZW aantrad tegen die andere Boys uit Vroomshoop, en daaruit hebben ze vast moed geput. Een overwinning zou een enorme boost geven voor de laatste 4 wedstrijdrondes.

SVZW ging zaterdag op bezoek bij Vroomshoopse Boys. De wedstrijd ging met 3-0 verloren. Een verdiende overwinning voor de thuisclub. In de eerste klasse win je geen enkele wedstrijd als je niet scherp en met inzet aan de wedstrijd begint. Hopelijk kijkt het team en staf deze week eens goed in de spiegel. Dan moet de conclusie zijn; wij kunnen met z’n allen zo niet eindigen deze competitie. De SVZW verslaggever eindigde zijn laatste verslag met de volgende oproep: “we mogen toch verwachten dat het publiek dan een geheel andere wedstrijd gaat zien, want deze vertoning schreeuwt om revanche c.q. rechtzetting!”. Dat moet dan gebeuren op Sportpark Smitserve in Hulsen waar om 14:30 uur zal worden afgetrapt. Scheidsrechter van dienst is Raymond Meilink uit Enter.

Over