Inmiddels alweer 9 jaar online: SportinTwente.nl

Door op april 3, 2017

Wat ruim negen jaar geleden begonnen is met passie voor sport is anno 2017 www.sportintwente.nl een begrip dat niet meer weg te denken is in de breedtesport in Twente, maar ook daar buiten. SportinTwente.nl is ontstaan omdat er in de regio Twente te weinig aandacht werd besteed aan de amateur- en breedtesport.

Vanaf 1 januari 2017 zijn de artikelen  ook te volgen via Facebook en Twitter. Na ruim twee maanden kan dan ook rustig gezegd worden dat steeds meer mensen, niet alleen sportmensen, de weg naar de website, Facebook en Twitter gevonden hebben.

Maar zonder de steun van de sportverenigingen en instanties wat betreft de persberichten en het verkrijgen van het laatste clubnieuws redden wij het niet. Daarom sturen we deze nieuwsbrief met het verzoek om www.sportintwente.nl op te nemen in uw bestand en uw persberichten, het liefst met actuele en rechtenvrije (actie)foto’s, te sturen naar redactie@sportintwente.nl.

Wij hopen met u, dat wij op deze wijze uw sport/vereniging/instantie die aandacht te kunnen geven waar u als belanghebbende en vrijwilliger (net als wij overigens) recht op hebt.

Met sportieve groeten,

De redactie van SportinTwente.nl 

Over