Schröder Masterclass | Editie 2016

Door op februari 8, 2017

Eerste editie evenementkrant Schröder Masterclass

Aan News Outside dit jaar voor het eerst de eer om de Schröder Masterclass Special te mogen uitgeven. Het is alweer de 17e keer dat dit hippische evenement wordt gehouden in het centrum van Tubbergen. Als geboren en getogen Tubbergenaar ben ik trots daar aan te mogen bijdragen. Het doet mij goed dat het bedrijfsleven deze evenementkrant omarmd middels de vele toezeggingen van advertenties. Daardoor was de financiering van dit project snel rond en hebben we gelijk een goed gevulde evenementkrant van 24 pagina’s!

In deze krant leest u interviews, afgenomen door Willem Pfeiffer (eigenaar van www.hippischtwente.nl) en Kim Peddemors met de winnaar van 2015, Eric Ten Cate. Verder leest u over Gerco Schröder, over sponsoren vanaf het eerste uur Rudy en Winny Hoek, over vrijwilliger Gerrit Echtermeijer en niet te vergeten over Toon Eppink, de zanger van The Fortunate Sons. Daarnaast vindt u het programma en een heldere plattegrond op de middenpagina’s van deze special.

Over