Headlines

Ronde van Overijssel | Editie 2015

Door op februari 8, 2017

Aan News Outside dit jaar wederom de eer om de Rondekrant te mogen uitgeven. In 2015 voor het eerst met een oplage van het magische aantal van 100.000 stuks. Dat was niet mogelijk geweest zonder een partner. Geert Jan Bittink van SteunjeClub.nl brengt in deze krant verschillende, stuk voor stuk prachtige evenementen in de Hof van Twente onder de aandacht, onder de paraplu ‘365 Dagen Rond in Overijssel’. Een ambitieus project om toerisme en recreatie te koppelen aan het eerste grote sportevenement in het voorjaar: de Ronde van Overijssel. De 63e editie vindt, zoals elk jaar, weer in het eerste weekend van mei plaats.

We zijn trots op deze editie boordevol informatie en interviews. Voor het eerst in de historie van de Ronde van Overijssel telt deze gratis Rondekrant zelfs 32 pagina’s, allemaal gemaakt voor en door liefhebbers van de sport. Ook de vrouwenkoers, voor de tweede keer verreden, krijgt ruim de aandacht en is zeker geen ondergeschoven kindje. In tegendeel. Op de mooie routepagina’s is de route nog eens vereenvoudigd voor u weergegeven, zodat u de beste plekjes kunt vinden om zelf lijfelijk het ongetwijfeld spannende koersverloop te aanschouwen. Kortom: voldoende redenen om eens rustig door deze Rondekrant te bladeren.

Hopelijk vormen de anekdotes, verhalen en interviews in deze krant voor u een inspiratie. Een inspiratie om zelf langs de kant te staan dat eerste weekend van mei en te genieten van al het moois dat de renners en rensters te bieden hebben. We hopen op opnieuw een bloedstollende koers, zoals we er in Overijssel al zoveel kenden. Aan de organisatie zal het in ieder geval niet liggen.

Over