Jumping Schröder Tubbergen | Editie 2016

Door op februari 8, 2017

News Outside geeft eerste editie evenementkrant Jumping Schröder Tubbergen uit

De organisatie van Jumping Schröder Tubbergen heeft News Outside uit Tubbergen bereid gevonden een unieke evenementkrant uit te geven. Deze evenementkrant verschijnt in een oplage van 15.000 exemplaren en wordt gratis uitgedeeld aan alle bezoekers van Jumping Schröder. Ook zal de krant huis aan huis worden verspreid in de gemeente Tubbergen en Ootmarsum.
Er staan onder andere leuke interviews in met Gerco Schröder, Jeroen Dubbeldam, de kersverse Nederlands Kampioen Frank Schuttert, uitvoerde organisatoren Tom Brinkman en Jesper Romp, parcoursbouwer Jos Brinkman en vrijwilliger Leo Eppink. Verder staat het gehele programma er in vermeld en staat er een duidelijke plattegrond in. Namens News Outside alvast veel leesplezier gewenst!

Over