CSI Twente | Editie 2016

Door op februari 8, 2017

Aan News Outside dit jaar wederom de eer om de CSI Twente Special te mogen uitgeven. Het is alweer de 42e keer dat dit hippische evenement met internationale uitstraling wordt gehouden in de gemeente Tubbergen. Als geboren en getogen Tubbergenaar ben ik trots daar aan te mogen bijdragen. Het doet mij ook veel plezier om te constateren dat het ook in economisch mindere tijden, middels creativiteit en innovativiteit, mogelijk blijkt een kwaliteitskrant voor het CSI Twente te publiceren. En dit jaar zelfs voor het eerst met 24 pagina’s!

Ik vind namelijk dat we u veel te bieden hebben: in deze evenementkrant leest u interviews, afgenomen door Willem Pfeiffer (eigenaar van www.hippischtwente.nl) met de winnaar van de Grote Prijs van Twente in 2015, de Ier Bertram Allen, Gert-Jan Bruggink, een duo-interview met Remco Been en Britt Wiefferink, Peter Olthof, Conor Drain en Madée Schuttenbeld. Daarnaast vindt u het programma, mooi samengevat op één pagina, terug van het CSI Twente 2016 en is er ook een prachtige digitale plattegrond weergegeven in de centrefold van deze special.

Kortom: zelfs als u niet van lezen houdt, zijn er voldoende redenen om eens rustig door deze CSI Twente Special te galopperen.

Over