Headlines

ERMA Sport verlengt contract met EHL tot en met 2017

Door op maart 3, 2014

ERMA Sport en de Euro Hockey League (EHL) hebben besloten om hun succesvolle samenwerking voort te zetten. ERMA Sport is al official supplier van de EHL sinds het oprichting van het hockeyevenement in 2007. De samenwerking is verlengd t/m 2017. ERMA Sport levert o.a. de dug-outs en hockeydoelen voor de EHL. In 2013 introduceerde ERMA Sport het nieuw ontwikkelde en zogenaamde EHL X Hockeydoel. Dit unieke hockeydoel wordt nu ook gebruikt bij de EHL Dankzij de samenwerking met Nationale- en Internationale Sportfederaties heeft pionier ERMA Sport de voorbijgaande jaren een enorme expertise opgebouwd inzake de ontwikkeling en productie van kwalitatieve en duurzame sportproducten.

Kijk voor meer informatie over ERMA Sport op: www.ermasport.nl

Over