Excelsior’31 verliest opnieuw streekderby van HHC Hardenberg

Door op januari 25, 2014

Het Rijssense Excelsior ’31 heeft voor de tweede keer dit seizoen de streekderby tegen HHC Hardenberg. Werd het in het begin van dit seizoen in Hardenberg 4-1, nu werd thuis een 0-3 nederlaag gelden na een 0-1 stand bij rust. De thuisclub toonde weinig stootkracht en het vertrek van Dennis Mahmudov naar het Zwolse PEC was duidelijk merkbaar, met name in de voorhoede. Ofschoon de gasten ook niet best speelden waren zij wel effectiever in het benutten van de geboden kansen.

Krohne bracht na zeventien minuten al de 0-1 op het scorebord en toen zeven minuten na rust Marco Stegeman het veld met rood moest verlaten en Penterman de strafschop benutte was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Vijf minuten later scoorde Penterman opnieuw en dat was tevens de eindstand.

Over