Verlies voor Excelsior ’31, SVZW en DETO Twenterand

Door op januari 18, 2014

Excelsior ’31, SVZW en DETO Twenterand zijn 2014 slecht begonnen. De Rijssense formatie verloor in en van Noordwijk met 3-0 na een 2-0 ruststand. Binnen twaalf minuten keken de gasten al tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Gonzalves en Splinter. In de laatste minuut maakte Wendt er nog 3-0 van. Excelsior ’31 staat nu op de tiende plaats in de Topklasse met 24 punten uit 17 gespeelde wedstrijden.

SVZW verloor in Drachten met 1-0 van Drachtster Boys door een doelpunt kort na rust gescoord. Het team van Paul Krabbe bezet nu de zesde plaats in de Hoofdklasse C met 20 punten uit 14 gespeelde wedstrijden. In deze zelfde klasse verloor DETO Twenterand thuis met 1-2 van kampioenskandidaat Harkemase Boys. Na zeven minuten scoorden de gasten al de 0-1 en kort na rust wist de thuisclub de stand weer gelijk te trekken. Het was echter van korte duur want nog geen vijf minuten later was de wedstrijd beslist. DETO Twenterand staat met 12 punten uit 14 gespeelde nu voorlaatste en zaterdag staat de confrontatie tegen het Wierdense SVZW op het programma.

Reactie Wybe Kram ( DETO Twenterand ) ” DETO laat punt liggen  “
DETO Twenterand speelde zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys en verloor met 2 – 1. 

Reactie Andreas David ( Excelsior’31 ) ” Slordig Excelsior’31 verliest ruim  “
Excelsior’31 speelde zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Noordwijk en verloor met 3 – 0. 

 

Over