Vereniging Racing Team Oldenzaal aan de slag met talent

Door op januari 8, 2014

Na een tussenperiode van een jaar heeft Sportvereniging Racing Team Oldenzaal haar plannen voor 2014 bekend gemaakt. Het team gaat de 18-jarige Joris Lentfert uit Borne ondersteunen en begeleiden in de overstap naar de NK Supercup 600.  Joris die in 2013 nog genomineerd was voor Sportman van Borne is nu 4 jaar actief in de wegracesport. De laatste 2 jaren heeft hij gestreden in de talentenklasse van de Yamaha R125 en heeft hier o.a. 2 overwinningen behaald.

Joris Lentfert:
“Super nieuws voor mij. Ondanks een moeilijk seizoen in 2013 ben ik blij dat ik deze overstap kan maken en dat ik op de steun kan rekenen van Vereniging Racing Team Oldenzaal. Mensen met een precieze manier van werken en gaan voor het maximale. We zullen zien hoe het zal gaan maar duidelijk is dat het een grote overstap is, de motor is compleet nieuw voor mij en het startveld is zeer sterk.”

Jon Sanders (Vereniging Racing Team Oldenzaal):
“Wij hebben enkele jaren geleden de Vereniging opgericht met als doel regionaal wegracetalent te kunnen ondersteunen en begeleiden. Wij zijn erg blij dat wij in 2014 Joris kunnen helpen met onze opgedane kennis en ervaring. Wij gaan als team voor een praktische en professionele begeleiding voor Joris zodat hij zich kan focussen op het rijden.”

9 wedstrijden telt de kalender tot nu toe en op 5 april zal  Joris zijn debuut maken op het TT Circuit van Assen. Meer informatie is te vinden op: www.jorislentfert.nl of www.racingteamoldenzaal.nl

Sportvereniging Racing Team Oldenzaal is een enthousiaste vereniging die wegrace wedstrijden rijdt. Het team is reeds actief geweest in diverse internationale kampioenschappen. De vereniging heeft als doel het bevorderen van de uitoefening van de wegracesport vanuit de regio. Tevens wil Racing Team Oldenzaal als vereniging in de toekomst een breed platform creëren voor de wegracesport in Oldenzaal doormiddel van het bevorderen, stimuleren en begeleiden van lokaal wegracetalent.

Over