Headlines

Een nieuw jaar, een nieuwe sportkans!!

Door op december 17, 2013

Met gezonde nieuwsgierigheid zullen alle sportliefhebbers reikhalzend uitkijken naar het jaar 2014

Hoe zullen de Nederlandse winteratleten het gaan doen in het omstreden Sotsji? Gaat het Nederlandse elftal sowieso de eerste ronde overleven? Blijft Fc Twente onder het gouden duo Jansen/Schreuder het zo voortvarend doen?

Ook op lokaal niveau zijn er voor Special Heroes het komende jaar weer een hoop interessante uitdagingen. Zoals in een eerder column al geschreven treden er 14 nieuwe cluster 4 scholen toe tot Special Heroes met in totaal zo`n 1100 leerlingen. Een hele uitdaging om de bestaande verenigingen uit te bouwen en nieuwe verenigingen geïnteresseerd te krijgen om een aanbod te krijgen voor deze doelgroep. Veelal zoek ik de verenigingen op maar het zou ook geweldig zijn als verenigingen toenadering naar mij toe zoeken!!

Ook de gemeentelijke en WMO ontwikkelingen zijn een enorme uitdaging. Waar spring je op in, hoe spring je erop, wat laat je los? Ook hierover wil ik jullie graag blijvend informeren in het nieuwe jaar.

Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken de volgende verenigingen en instellingen te bedanken voor hun werkzaamheden dit jaar:

Kolmschot Dansschool- Rigtersbleek Voetbal-Rigtersbleek korfbal- Judoschool Haagsma- Joliens theater en danshuis- Kinderyogapraktijk Vlinder- Judo Schuttersveld- Schuttersveld Taikwondo- Ijsbaan Twente- De gemeente Enschede- De gemeente Hengelo-  de gemeente Almelo- Het ROC Sport en Bewegen- De sportafdeling van de UT- IJsbaan Twente- Trios- X Dance- HKC Hengelo- Sportbedrijf Almelo- Rotary Delden/Borne- Squash citadel- MHC hockey Almelo-Hengelo Sport- Esrein Tennis- Innerall- En niet te vergeten onze partner Menzis

Laat 2014 voor u allen een jaar worden vol geluk, liefde en sportiviteit!!

Fijne feestdagen!

Roy Elferink is sinds 2010 regionaal projectleider voor Special Heroes in Oost en Noord Nederland. Hij heeft een dikke 1300 leerlingen in zijn portefeuille en is op dit moment hard bezig om naast alle cluster 2 en 3 scholen ook alle cluster 4 scholen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan Special Heroes. Hiervoor is een grote Sportimpuls aanvraag ingediend bij het ministerie.

Naast zijn werk in de zorgsport is hij ook werkzaam in de topsport als keeperstrainer/video analist bij de Voetbal Academie FC Twente en de FC Twente Vrouwen.

Over