Headlines

Tweede editie Derby Days in Rijssen

Door op juli 29, 2013

8, 9 en 10 augustus staat sportpark de Koerbelt in Rijssen in het teken van spectaculaire derby’s. In 42 derby’s strijden damesteams, herenteams en A – junioren om de regionale eer! De eerste editie van het evenement Derby Days werd vorig jaar georganiseerd in Oldenzaal en was een enorm succes. De tweede editie kent een uitgebreider programma. Het hoofdtoernooi bevat acht topclubs uit Overijssel. De eerste elftallen van HSC’21 (titelverdediger), Excelsior’31 (gastheer), Quick’20, DETO Twenterand, Rohda Raalte, TVC’28, VV Glanerbrug en VV Rigtersbleek strijden om de felbegeerde cup en het kampioenschap van Twente!

Naast het hoofdtoernooi, damestoernooi en het A1 – toernooi, zullen ook G – voetballers in actie komen en zal het jeugdprogramma ‘Rising Stars’ worden georganiseerd. Tijdens Rising Stars kunnen kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar ervaren hoe het is om een dag te leven als ‘voetbalprof’. Op vrijdagavond wordt op het hoofdveld van Excelsior’31 de wedstrijd FC Twente All Stars – Derby Days Legends gespeeld. De Legends bestaan uit 16 oud – spelers van de acht hoofdverenigingen. Profclubs Heracles Almelo en FC Twente ondersteunen het evenement.

Voor meer informatie over het programma en de randactiviteiten van Derby Days wordt verwezen naar de website www.derbydays.nl.

Over

Reacties