Headlines

Inschrijving Run Bike Run Deurningen

Door op april 17, 2013

Op zondag 30 juni aanstaande wordt voor de zestiende keer de Run Bike Run Deurningen georganiseerd.

De Run Bike Run Deurningen is in zestien jaar uitgegroeid tot een fenomeen dat niet meer weg is te denken voor regionale sporters. De sporters kunnen alle loop- en/of fietstrainingen van het voorjaar tonen tijdens een wedstrijd in Deurningen. Zowel topsporters als recreanten strijden in één wedstrijd, waarbij ze allen een topprestatie leveren. Jaarlijks doen ruim 400 deelnemers aan dit evenement mee.

De wedstrijd bestaat uit 7,4 kilometer lopen, 31 kilometer fietsen en 3,7 kilometer lopen. Het loop- en het fietsparcours zijn als vanouds.

Er is zowel een individueel als een duo klassement. (Bij het duoklassement neemt 1 persoon het loopgedeelte op zich, de ander het fietsgedeelte). De individuele deelnemers starten om 14.00 uur en de duo’s om 14.45 uur. Start en finish zijn op het Kerkplein in Deurningen. 

Inschrijving is mogelijk via de internetsite www.runbikerundeurningen.nl. Het inschrijfgeld bedraagt:    
€ 12,00 per individuele deelnemer + € 1,50 voor de chip 
€ 17,50 per team + € 1,50 voor de chip (één chip per team).  

De inschrijving sluit op zaterdag 15 juni 20013 dan wel bij het bereiken van de grens van het maximaal aantal deelnemers. Er kunnen maximaal 115 individuele deelnemers en 115 teams deelnemen aan de Pelle’s Run Bike Run in Deurningen. Alle ontwikkelingen en informatie over de Run Bike Run Deurningen staan op de site www.runbikerundeurningen.nl  Evenals voorgaande jaren ontvangen alle deelnemers aan de Pelle’s Run Bike Run in Deurningen een mooie herinnering. 

Over