Headlines

SteunJeClub steekt turnsters BosanTON in nieuwe kleding

Door op februari 16, 2013

SteunJeClub.nl is vanaf 1 januari 2013 als maatschappelijk partner/sponsor verbonden aan het opleidingsinstituut Topturnen Oost Nederland, BosanTON.

SteunJeClub.nl en BosanTON bereikten daarover onlangs een akkoord. In samenwerking met en op verzoek van BosanTON ontwikkelt SteunJeClub.nl in 2013 een fundraisingprogramma dat beschikbaar komt voor turnverenigingen Oost Nederland. Verenigingen die belangstelling hebben kunnen dat nu al kenbaar maken: info@steunjeclub.nl. Verder zal SteunJeClub.nl BosanTON begeleiden bij communicatie en sponsoring/sponsorwerving en is verder betrokken bij de jubileumactiviteiten in het kader van 10 jaar BosanTON Almelo.

De contacten met BosanTON kwamen tot stand via turnster Yvette Moshage (foto), deelneemster aan het project TopTalentTwente.nl van de stichting SteunJeClub.nl en via een van de ouders van de jeugdige sporttalenten van BosanTON Almelo.

In een toelichting geeft SteunJeClub.nl aan dat het promofilmpje ‘lef en ambitie’ (video van de week) in amper twee minuten duidelijk maakt waarom SteunJeClub.nl kiest voor dit opleidingsinstituut.

Tot de topsportselectie, senioren, van BosanTON behoren (foto onder v.l.n.r.) Wyomi Masela, Sanne Wevers en Yvette Moshage. En verder de turnsters Lieke Wevers, Elise Bats en Melissa Scherpenisse.

 

Over