Headlines

Frank Hosmar en Arenda Abbink Sportman en Sportvouw 2012 gemeente Hellendoorn

Door op februari 11, 2013

In een vol ZINiN theater werd zaterdagavond jl, het eerste Sportgala nieuwe stijl gehouden. Voor het eerst werden de huldigingen van de Nederlandse kampioenen en de Sportverkiezingen gelijktijdig gehouden. Het was voor de organisatie even wennen maar spreekstalmeester Rob Harmeling loste dat op zijn humorvolle wijze keurig op. Judovereniging Budo-Shensi gaf een prachtige demonstratie evenals de Jazzdanseressen van Fysion en de jeugdige basketballers van The Valley Bucketeers.

Frank Hosmar werd gekozen als Sportman en Arenda Abbink als Sportvrouw 2012. Sporttalent werd Jouke Bergboer. Als Sportploeg werden de dames van Het Ravijn gekozen. De prijs voor de Sportieve aanwinst ging naar de fietscrossbaan van de Lochsprinters.

Sporttalent
Jouke Bergboer – Trampoline springen.

Sportploeg
Z -en P.C. Het Ravijn dames – Waterpolo

Sportvrouw
Arenda Abbink – Atletiek

Sportman
Frank Hosmar – Paardrijden aangepaste dressuur

Sportieve Aanwinst
FCV de Lochsprinters – Fietscross

Over