Headlines

Fysion traint weer hard voor Rijssense Revue 2013

Door op januari 10, 2013

De demogroepen van Gymsport Vereniging Fysion zetten zich weer in voor de Rijssense Revue 2013. The Pitch Up Demo Crew en het Serbo Dance Team, trainen samen vele uren onder leiding van Sarien Westenberg. Zij zijn de laatste maanden druk bezig met de nieuwe dansen voor de Rijssense Revue.

De meiden hebben al 2 keer eerder meegedaan aan de Revue. Elke revue is het weer een feest. Een nieuw verhaal, een nieuwe show en natuurlijk nieuwe dansen. Een leuke show voor jong en oud!

Via www.pitch-up.nl of www.serbodanceteam.nl kunt u meer vinformatie inden over alle shows die in februari worden gegeven. Ook foto’s en video’s van diverse shows kunt u terug vinden op de websites. Er is elk weekend van februari, vrijdags en zaterdags, een show vanaf 19.30 uur. Voor kaarten kunt u kijken en/of bestellen op www.rijssenserevue.nl

Over

Reacties